superb shaklee products

superb shaklee products

Wednesday, March 27, 2013

SET BERSALIN NONA ROGUY (NR) MURAH!!!


Ibu-ibu yang bakal bersalin mestilah duk tercari-cari set bersalin yang plg terbaik kan?

Alhamdulillah saya juga telah selamat bersalin dua orang puteri yag comel2 :) 

Btw saja nak update entry ni sebab ramai call tanya kenapa xupdate entry ni.

Masih aktif kah dan macam2 soalan.

Actually memang saya masih bisnes set Nr ni

cuma kekangan masa untuk update dekat blog sahaja.

Namun setiap hari permintaan terhadap set NR ni sentiasa ada.Setiap hari ada postage. Alhamdulillah.

Btw Harga tetap superb power even da zaman gst neyh.

Semuanya demi menghargai kesetiaan pelanggan2 Hana selama ini.

So jangan ragu2, boleh terus sms.call.whatssap Hana untuk oder iya.

Details orders sama macam dekat bawah ni.:)

ni la set nr Dalam kotak khas+bengkung+tungku bayi+minyak telon.:)


Sebab memang bagus, Ianya ringkas, selamat dan berkesan.

Pengasas nya pun sgt berpengalaman dalam hal ehwal perbidanan melayu ni. Kalo yg rajen membaca anda mesti tahu tentang ensklopedia perbidanan melayu. Buku tersebut ditulis oleh pengasas produk Nona Roguy lah.:)

Even bidan-bidan kampung dan tukang urut org bersalin pun tahu tentang set bersalin ni. tyme2 ngurut tu duk crita mostly customer dia yang gune setbersalin NR mmg akan dapat balik figure ms zaman anak dara.

so jgn lupa dapatkan set NR okies.

DESCRIPTION:
6 item

SET HERBANIKA BERSALIN

Mengandungi :

* PhytoNatal - dalam bentuk tablet untuk dimakan
* Akar Herbanika - dalam bentuk paket dan perlu dicampur air untuk diminum
* Minyak Herbanika - minyak sapuan pada perut, pinggang dan badan
* Herbanika barut - sapuan pada perut dan pinggang
* Uncang Cuci Herbanika - untuk jagaan kebersihan dan kesegaran wanita
* Herbanika Lulur - untuk menyental kulit, kehalusan dan kebersihan kulit

- PhytoNatal - 90 biji
- Akar Herbanika - 10 paket
- Minyak Herbanika - 100 ml
- Herbanika barut (krim) - 60gm
- Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
- Herbanika Lulur - 100gm

UNTUK PANDUAN PENGGUNAAN~CLICK DISINI :)

Ok, Hana jual yg original aje iya. Plus xreti nk carik yg fake2 ni. Harga agak murah sbb wat offer. kalo was2 sila jgn beli. As a peniaga islam n pengguna sendiri Hana pun bleh fikir mn baik buruk. heheh~emo plak kan I ni. Set NR ni ada hologram asli n ada kelulusan KKM  iya.






 



So terpulang la pada anda sekalian.:) heheh~

SET  LENGKAP NR(DENGAN 6 ITEMS DI ATAS)

HARGA BIASA BUKAN AHLI RM365
HARGA AHLI RM300
HARGA OFFER: RM280 

  kalau nak lebih JIMAT BOLEH AMBIL PAKEJ harganya cuma RM300 dan poslaju hanya rm10

PAKEJ 1:S

SET NR
BENGKUNG IKAT/TRADISIONAL jenama BODYCARE (SAIZ S-XL-sila choose saiz anda dan inform.kalo tak kami hantar saiz L. saiz agak2  je dgn badan anda.badan kecil ambil s or m,sederhana or normal ambil L dan plus size ambil XL)
MINYAK TELON
PILIS

PAKEJ 2
SET NR
BENGKUNG ZIP (WAIST TRIMMER 4 STEPS)
MINYAK TELON
PILIS

PAKEJ 3
SET NR
BENGKUNG MODEN (SESUAI UNTUK NORMAL DAN CZER/PEMBEDAHAN)
TUNGKU HERBA IBU

 
bengkung ikat/tradisional PAKEJ 1



waist trimmer 4 steps PAKEJ 2

Antara kelebihan waist trimmer ni ialah:

Produk Hebat untuk Kempiskan Perut / Rampingkan Pinggang dengan SAUNA EFFECT!
Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
Ada 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches – 32/34 inches

"Paling ideal dipakai semasa dalam waktu period atau pantang, kerana sauna effect akan beri kesan panas, ala-ala bertungku, so darah-darah kotor memang akan keluar dengan effective sekali….try la…!!" :)

Tip menggunakan 4 Steps Shape Waist Trimmer"


  • Cara terbaik memakai Waist Trimmer ini ialah dengan kedudukan berbaring dan selaraskan Waist Trimmer mengikut zip yang sesuai dengan perut anda.

  • Buat permulaan, tidak digalakkan menggunakan zip yang terlalu ketat, biarkan betul-betul ikut saiz dan selesa dipakai.

  • Bila sudah nampak perubahan (andai zip yang biasa digunakan makin longgar) barulah beralih kepada zip lain yang lebih sesuai. Jangan paksa dikhuatiri zip rosak atau koyak.

  • Boleh digunakan semasa tidur.

Untuk mereka yang berperut buncit dinasihatkan dalam keadaan berbaring semasa pakai utk mudahkan zip ia.

PAKEJ 3-SET NR+BENGKUNG MODEN+TUNGKU HERBA UTK IBU


CARA ORDER
SMS:0135644126 or wassap 0165661241
LIKE PAGE: https://www.facebook.com/BUTIKCHUMMILS


Kalo nak tambah dengan tungku bayi pun boleh.


  • Tungku bayi penting ok.nk elak bayi kembung perut .n let say dia terjatuh ke apa leh tuam tempat benjol tu.biasa la bayi terjatuh ms kecik.
  • Sy dh alami nya.baby jatuh katil kena tarik ngan kazen dia g br umur setaun lebih sbb igt tu mainanan..hehe..blur kejap..p ms tu xtaw pentingnya tungku bayi..terpaksa tuam dengan lampin dia je tekap2 kt iron..huk2..
  • Kan senang beli tungku je..dah la bahan utama adalah hbbatussauda..bagus ni.harga biasa rm12..beli dengan set bersalin dapat RM10 je.


hahah boley tuam2 cm gini..p kt perut or  benjol2 la..keh3..ngacau mama packing brg sgt..ngeh3

kalo nk tambah tungku ibu plak, add je rm30. harga asal tungku ibu rm35.da less rm5 so total rm340 je :)

gambar tungku herba ibu 

TUNGKU HERBA IBU

Pek Tungku Herba adalah formula eksklusif yang diilhamkan dari amalan tradisi masyarakat Thai, mengandungi 5 jenis herba iaitu halia bara, limau purut, serai wangi dan camphor dalam bungkusan kain cotton

Berfungsi sebagai 'batu tungku', dipanaskan melalui kaedah mengewap (steam) lalu tuam ke badan terutama perut.
 

FUNGSI
 

Pek Tungku Herba mudah, ringkas dan sangat berkesan bagi:

  • Memanaskan perut untuk mempercepatkan pengecutan rahim & melancarkan pengeluaran darah kotor.
  •  
  • Memanaskan badan untuk melonggarkan otot tegang, melancar perjalanan darah dan menyihatkan badan.

kalo nak tukar tungku elektrik moden pun boleh juga

TUNGKU ELEKTRIK.CAS SAHAJA DAN BOLEH TERUS GUNA.(cas dalam 8 ke 10 minit sahaja)


details tungku elektrik moden~click sini :)

so ni pakej2 nya bg yang nak add on brg la:


  1. SET NR+FREE GIFTS+TUNGKU BAYI RM310
  2. SET NR+FREE GIFTS+TUNGKU BAYI+TUNGKU HERBA IBU RM340
  3. SET NR+FREE GIFTS+TUNGKU BAYI+TUNGKU ELEKTRIK RM350

BERMINAT:
SMS.CALL.WHATSSAP 013 56 44 126  -HANA if interested :)


CARA ORDER/PEMBAYARAN-CLICK SINI

37 comments:

  1. Salam...smpi bila offer nhe ye?law kos postage ke sabah berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. msh ada.purchase bln ni free pos je.sms je 0135644126

      Delete
  2. smp ble offer nih?
    klu bln 7 ade lg x offer nih...

    ReplyDelete
  3. offer ni sampai bila?ogos ni masih ada lg ke?sya tinggal di kuala kangsar perak.ada caj tambahan ke?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. boleh order set NR+bengkung & pilis? harga sama ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye,,,hrga masih sama.boleh sms sy 0135644126 utk pesanan ye

      Delete
  6. sekarang boleh order lagi tak yg HARGA OFFER+FREE GIFTS(BENGKUNG+PARAM+PILIS)=RM300 tu?

    ReplyDelete
  7. Set NR+Bengkung+param+pilis masih lagi harga RM300.00 ke.. Stok masih ada lg ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye masih ada.sms 0135644126 or wassap 0165661241.

      Delete
  8. Replies
    1. ye masih ada.sms 0135644126 or wassap 0165661241.

      Delete
  9. Replies
    1. inshaAllah ada sis.boleh sms sy 0135644126

      Delete
  10. assalamualaikum..
    ada lg x offer ni? nak order la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.ada dear.boleh sms or wassap sy 0165661241 tq

      Delete
  11. As salam, saya sms Hana tapi x da jawapan. Saya nak tanya da lagi ker offer untuk pakej 3 (PAKEJ 3-SET NR+BENGKUNG MODEN+TUNGKU HERBA UTK IBU)? Kalu da, brapa harga termasuk pos? tqs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amalia..hana da reply kan..awk da beli pun kan dear :) tqqq..sorry sini mmg kdg2 lmbt sket buka.boleh terus sms or wassap hana 0165661241 or 0135644126.tq semua.

      Delete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. ada lagi yang set 3 tu... hargaya still RM350 ker ? saya nak bengkung yg wrist tu... mudah dan fleksible...

    ReplyDelete
  14. yes semua set masih ada dan harga masih seperti blog ye semua.Kindly do wassap me for fast respond.kami telah menjual set nr ini kepada ribuan pelanggan dan kebanyakan sgt2 berpuas hati.0165661241

    ReplyDelete
  15. Ada lagi tak promosi untuk set bersalin nr+ bengkung + pilis (pakej 1)?

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. area batu caves ya.boleh sms .call.whatssap utk order 0135644126

      Delete