superb shaklee products

superb shaklee products

Monday, December 16, 2013

JOM JOIN BISNES SELAIN SHAKLEE


wuhuhuhu..panas2..

actually,lately ramai betul la pm and tag pasal bisnes laen kt wall and  fb Hana.

masing2 promote suh join bisnes diorang.nak register kanlah. siap cakap jom wat bisnes ni xxx..sambil2 wat bisness shaklee.

owh Hana mohon maaf yg amat2 sangat.kalo bisnes yg melibatkan sistem downline dan upline ni Hana da decide utk fokus pd SATU je.

sebab apa?sebab bisnes camni melibatkan anak2 didik di bawah Hana.Hana tak mampu nak fokus banyak benda cz bagi Hana utk maju dalam bisnes shaklee ni,ada beberapa steps

1.Kena guna produk.jatuh cinta DAN SHARE KEBAIKANNYA pada semua pengguna lain.

2.STUDY PASAL PRODUK samada melalui pembacaan atau pun diskusi bersama sidelines,downlines dan of cos upline dan leaders.

3.CEKAL.yup harus cekal dan tabah.semua ini hanya BOLEH DAPAT DENGAN KESABARAN DAN MENGAMBIL MASA YANG AGAK PANJANG.

4.PENGALAMAN.yup cakap pasal pengalaman ni,memang wat bisnes shaklee ni korang TAKKAN KAYA SEKELIP MATA.korang memang tak kan dpt BONUS KEPUK2 KALO KORANG TAK USAHA.korang pi carila anak or downline ramai2 sekalipun kalo TAK USAHA SEDIRI WAT SALES..TIADA MAKNA NAK DPT BONUS BERGANDA2.

so far..even baru diperingkat ini,Hana dah rasa pahit manis dlm wat shaklee ni.dah rasa di awalnya nak survive.nak org kenal kt wat bisnes ni pun ambil masa.NAK ASAH ANAK2 SUPAYA CEKAL pun perlukan kesabaran yang tinggi.

konklusinya..Hana dah ckp bersyukur join bisnes shaklee ni.CUKUPLAH HANA FOKUS SINI UTK BIMBING ANAK2 DOWNLINE hana dan rasanya Hana perlu BELAJAR LEBIH BANYAK TENTANG bisnes shaklee ni.

so mintak maaf..Hana TAK BOLEH nak buat bisnes cm rangkaian begini selain Shaklee.

jgn sampai YANG DIKEJAR TAK DAPAT,YANG DIKENDONG KECICIRAN.

okay,sapa2 nk join biz paling best dan PALING ADIL DAN TELUS.TANPA SIMPAN STOK.TANPA MODAL RIBU2.TANPA PERLU PG POS BRG.dan TAK PERLU WAT PINJAMAN BANK.MODAL RM65 SHJ as yuran keahlian seumur hidup.meh kita sembang2.

 wassap.sms.016.566.1241














Friday, December 6, 2013

LANGSING,BERTENAGA DAN HILANG STRESS DENGAN CINCH TEA



Assalamualaikum



Hana nak share tentang cinch energy tea mix shaklee ni. mule2 mmg rasa nak beli.p hold2 dulu.p sbb rs nk sgt2 cube so beli utk dr sendiri.ms kt kaunter beli tu pun memang promoter tu dah gtau tea ni sgt best and dia pun suke.wah!patotla dia pun cm tenang dan hepi sokmo je.

ok before that hana nk share kandungan energy tea mix ni dulu yerp

1.MATCHA GREEN TEA POWDER
 Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrient yg terdapat dalam daun termasuk serat,mineral dan antioksidan.

2. RED TEA EXTRACT
 Salah satu antioxidan yg dijumpai dalam teh merah,yg dikenali sebagai polifenol-iaitu pejuang kanser yg kuat.

polifenol membantu menghalang kerosakan badan yg disebabkan oleh radikal bebas.

Ia merupakan ANTIOKSIDAN yg begitu kuat dan dikaji sebagai pencegah kanser dan sebagai agen yg boleh bertindak untuk menghalang dr kanser terus merebak.

3.WHITE TEA EXTRACT
 Juga dikenali sebagai TEH HIJAU MUDA dengan mempunyai KANDUNGAN ANTIOKSIDAN YANG LEBIH TINGGI BERBANDING TEH HIJAU.

4.ROOIBOS RED TEA EXTRACT
 Tumbuhan unik yg berasal dari Afrika selatan,kaya dengan sebatian polifenol yang bertindak sebagai antioksidan.


 okies.pengalaman Hana consume sediri memang best.masa hirup tea tu rasa cm nyaman aje..tenang sket..haha

kalo Hana stress ngan anak2 yg wat perangai and sepah2 kan rumah memang Once anak2 da tidur,Hana akan bancuh tea ni and hirup perlahan2..wah2.,rasa cm melayang semua problem taw.

Cinch energy tea mix ni bukan sekadar antioksidan dan hilangkan stress,ia juga SANGAT MEMBANTU DALAM MENGURANGKAN KOLESTROL DALAM DARAH.Juga TINGKATKAN METABOLISMA BADAN dan juga boleh buat sistem PENGHADAMAN LEBIH TERJAGA.

Hana kalo consume dengan alfalfa memang senang jela kt toilet tu.hahaha..

memang highly recommended ye kawan2.huuuu..memang superb.

harga pun sangat berpatutan.sila buang TOKSIN2 DALAM BADAN JUGA dengan minum teh ni yerp.

TIPS!


Jika anda merancang UNTUK MENGURUSKAN BADAN, TETAPI MAHU KEKAL BERTENAGA, energy cinch tea mix adalah jawapnnya!

Rasai kebaikan campuran TEH HIJAU, TEH MERAH DAN PUTIH, di adun sempurna dengan kebaikn yang MENGUJAKAN

jika anda dapati anda adalah jenis GEMUK AIR, TEH ini sangat sesuai dalam menyelesaikan masaalah anda

Iajya MEMBANTU MENINGKATKAN KADAR METABOLISMA SETERUSNYA MEMBANTU DALAM PEMBAKARAN LEMAK2 DEGIL.

ia juga membantu anda BERASA LEBIH TENANG atau lebih kudah disebut ANTI STRESS tea.


UNTUK PESANAN DAN KHIDMAT NASIHAT Serta untuk HARGA LEBIH JIMAT,boleh sms.wassap.pm Hana 016.566.1241 terima kasih




























Thursday, December 5, 2013

WAJAH BERSERI DENGAN VITAMIN C SHAKLEE

assalamualaikum

entry kali ni da banyak kali nak tulis tapi asik tak sempat.Hana nak share kebaikan vitamin C shaklee ni.

bukan apa.vit c ni hot sangat2.asik kena RESTOCK je.berkali2 RESTOCK.not only dalam STOK HANA.tapi juga DEKAT WAREHOUSE SHAKLEE.

secara ringkas boleh dikatakan vit c ni banyak sangat kegunaan dan manfaatnya.

hana ni resdung tegar taw.even xde jerawat.TAPI PAGI2 MESTI BERSIN2 MCM HAPE.xlarat la kt toilet dok bersin.dahnla diri ku czer asik bersin je mana tahan babe.haha.

p since amik VIT C SHAKLEE +ESP yg mmg da sedia amik.wah2..SUPERB HASILNYA.

BERBALOI SGT2.

pagi2 NO MORE BERSIN2 HANGUS HINGUS tu.haha

and KULIT MAKIN CERAH SEKATA babe

ada lagi..KULIT HARUSLAH MAKIN LEMBAP DAN GEBUS.wah perasan I Ni.p BETUL..PERASAAN PERASAN ku semakin yakin bila melihat pic sebelum dan selepas ku ini.haha
ni before amik vit c.kulit cam kusam n de pimentation sket.

i be




ni selepas beberapamminggu




ni latest di hari mendung..haha



ha..Hana xreti edit2 pic ni.gune camera tab yg tade flash pom,haha.TAPI MEMANG RASA SANGAT2 BAGUS VIT C SHAKLEE NI.

ni pic latest.setelah 3 BULAN SELEPAS BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN.

nanti Hana share plak pengalaman JAGA BADAN DAN BANYAKKAN SUSU untuk cik SOFEA ni DENGAN SHAKLEE.

sapa2 yg NAK MENCUBA JUGA VITAMIN DR SHAKLEE dan NAK KHIDMAT NASIHAT SERTA CARA PENGAMBILAN yang betul SECARA PERCUMA.boleh CONTACT HANA

SMS,WASSAP.016 5661241

TQ SEMUA.doa kan Hana dimurahkan rezeki lagi yerp.ameen2.








Monday, November 25, 2013

Beautiful journey with shaklee

Alhamdulillah..bulan ni ckp 5 bulan join shaklee ni.yippi

memang mcm tapercaya..saya BOLEH BUAT RUPANYA BISNES SHAKLEE NI.

masa mula2 join saja2 je cz ramai customer dok tanya2 ada jual  shaklee.hehe

now macam tapecaya lagi..dah naik rank..dapat bonus naik rank lagi.anak2 makin bertambah..siap ada cucu cicit dah.

subhanallah.,mcm tapecaya.so now aim untuk car bonus plak.di samping peluang melancong or pergi umrah.

memang xsangka sangat sebenarnya.dulu tertanya2 mampu ke tak mampu.now saya yakin,kalau NAK..MEMANG KITA BOLEH BUAT.

dulu saya g stokis beli barang 2 3 ketul je..now da berkotak2 dah.siap beli stok.,xlama pun kt rak tu..mesti kosong,licin.

n now saya da belajar2 g pos sediri sbb puas hati dpt pos brg kt customer sediri ni,boleh bg free gift.hehe.

n mostly customer yg beli tu adalah regular customer.consultation berterusan hana janjikan.

dan nak share juga yang group kami makin berkembang.dan kami saling tolong menolong.

n PALING PENTING KAMI SENTIASA BERFIKIRAN POSITIF

NAK JANA PENDAPATAN JUGA?

JOM,sms,wassap.call:0165661241















Monday, November 11, 2013

Kenapa ESP Shaklee jadi pilihan?


Esp ni memang HOT products shaklee. Rata2 pengguna memang cari ESP shaklee ni.

Hana mule2 beli produk shaklee pun ESP+Ostematrix.

memang berbaloi2..sebab ESP ni sumber protein lengkap.

Okies malas nak cerita details sgt cz korang bleh cari google je kan..

P nak cerita pengalaman sebenar as pengguna ESP shaklee ni

1.Hana ambil masa pregnant..Alhamdulillah memang berbaloi2 cz rasa lebih bertenaga :) bayangkan masa pregnant tu anak kecik lagi cz baby 3 bulan Hana da pregnant lagi ;P hehe..pastu perut besar kot..besar st2..mcm kembar..p Alhamdulillah..ambil ESP ni bertenaga.Boleh lagi wat kerja2 rumah n anak sulung amsih menyusu badan even da ajar2 minum fm cz pregnant kan..

2. Masa pantang pun Hana sambung ambil ESP.Alhamdulillah..susu banyak.Sofea anak ke 2) xlagi nangis2 cm anak sulung dulu xcukup susu.Tido pun lena aje ha..Plus..nak share gak...Hana bersalin czer..pas baby dikeluarkan perkataan pertama dah dengar dah..wah..putih gebu nye baby dia...kulit bersih dan licin ja..

Alhamdulillah mmg kulit Sofea gebu dan moist2 gitu..till now pun mmg envy tau dengan kulit dia.gebus mulus anak mama.hehe..Alhamdulillah.Bagi ibu2 hamil instead of ambil makanan sunnah cam kurma boleh amalkan ESP ni. Harga pun berpatutan je. Sayangi diri sendiri taw.Tanak la lesu2 masa hamil kan.

3.Kulit cantik.Yup..sejak amalkan ESP SECARA KONSISTEN..memang xyh pakai2 losyen dah.:) kulit kendur jd anjal balik.maklumla ESP ni sumber protein.Sel2 badan kita perlukan protein lengkap untuk sentiasa renew hasilkan sel2 baru yang lebih sihat dan muda :)

4.Kenyang sentiasa.Alhamdulillah...berat pun cepat turun pas bersalin dengan pengambilan ESP ni taw :) rasa kenyang.Pagi tu tak yah ambil bfast pun xpa.Ha..jimat gitu..

Okay sapa2 rasa NAK MENCUBA JUGA KEHEBATAN ESP SHAKLEE NI..boleh pm.sms.wassap Hana 

0165661241

ESP ni boleh bertindak sebagai

1.ANTI AGING
2.PEMBEKAL TENAGA SEGERA TETAPI  BERTERUSAN
3.MAKANAN SEL UTK KULIT CANTIK
5.RAHSIA KULIT GEBU DAN MULUS
6.MAKANAN ASAS UNTUK PEMBENTUKAN PROTEIN..SO RAMBUT TAK MUDAH GUGUR CZ LEBIH KUAT DAN RAMBUT JUGA LEBIH LEBAT.KUKU JUGA LEBIH KUAT DAN TIDAK MUDAH PATAH
7.SESUAI UNTUK IBU2 MENYUSU DAN SEDANG BERUSAHA UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN SO THEN DAPAT BERAT BADAN IDEAL :)

ALHAMDULILLAH.

JOM USAHA SAMA2.


JANA DUIT/PENDAPATAN CARA MUDAH DENGAN SHAKLEE

Assalamualaikum


Di pagi yang hening ni Hana nak ambil peluang untuk share dengan semua pasal cara nak jana pendapatan dengan shaklee ni.

Semua orang pun maklum kan kos hidup sekarang sangat la tinggi. Cam gaji rm3000 tu cukup2 makan je.tambah2 kalo dok bandar besar. Jalan sket petrol.Jalan sket tol..aa..duit mengalir mcm air, lajuuu jerr.

P Kalo kita mengeluh je pun tade gune pun kan?Tade sapa PUN NAK TOLONG KITA kecuali DIRI KITA SENDIRI. and please jangan prejudis cakap ayat ni mcm xde ALLAH. Yes ALLAH akan bantu dan makbulkn doa  kita bilamana kita berdoa dan berusaha. BUKAN MENGELUH AND MEMINTA2 AJE..

Okay senang cerita, salah satu tanda Allah nak bg rezeki kt kita adalah bilamana kita mula berusaha. Hana memang yakin sangat dengan semua tu. Sbb tu Hana akan ambil FAST ACTION.Bukan diam diri aje.Bukan malu nak bertanya.Bukan fikir, ish malu la nak mula bisnes ke apa kalo nak cari pendapatan sampingan.

Okay sepanjang Hana da join shaklee ni, beberapa soalan common akan disoal oleh mereka yang NAK JOIN SHAKLEE ni.

1.Brapa modal kena keluarkan

anw: Tak perlu modal,hanya bayar yuran keahlian rm75 sahaja siap dapat memberkit berkenaan produk

2. Kena simpan stok ke?eyh kalo tak habis macamana?

anw:Tak perlu simpan stok.ada order terus submit order,walk in kt any branch or Hq or order tru online

3.Boleh ke nak menjual ni,Agen lain dah berlambak kt fb tu..

anw:BOLEH SANGAT2.Asalkan kita rajin berusaha.Rezeki Allah yang bagi.Dan Allah janjikan rezeki untuk mereka yang berusaha.Persaingan adalah untuk kebaikan.Untuk kita cari jalan lebih maju dan jadi yag lebih baik antara yang terbaik.

4.masyuk ke bonus tu nanti?

anw:Aha..ni soalan palig best..buat bisnes apa2 pun..as long as u rajin..brapa je income or BONUS yang u nak u boleh dapat.

Okay malas nak membebel. Sekarang ni NAK KE TAK NAK? kalo rasa2 nak jana pendapatan..nak cari DUIT LEBIH,NK DAPAT INCOME TENGAH2 BULAN sementara tunggu gaji tetap masuk hujung bulan..PLEASE BERTINDAK. Takde istilah dah terlewat ke apa. Selagi ada peluang cepat2 grab.

Its better late than never.

Sapa2 yang SERIUS NAK JANA INCOME,NAK TOLONG FAMILY,NAK PERGI HAJI OR UMRAH DI USIA MUDA,NAK BAWA IBU AYAH SAMA2..jom contact Hana.Hana share cmne caranya.

MODAL PALING UTAMA ADALAH KEGIGIHAN DAN KESUNGGUHAN.

Sumbernya adalah kekuatan dalaman kita sendiri. Semuanya bermula dari diri kita. :)

Subhanallah.Maha Suci Allah, semoga temukanlah diri ini dengan insan2 yang hebat,yang benar2 ikhlas mahu berubah kearah kebaikan, yang benar2 mahu membantu orang2 tersayang.Yang berjiwa besar,yang positif,yang cekal dan punya hati yang baik.celik minda.

Ameen ya rabbalalamin

Kindly do pm.sms.wassap me kayh.0165661241 



Saturday, November 2, 2013

SLIMMING PANTIES (TIPS TAMPIL LANGSING DAN PERUT KEMPIS)







SLIMMING PANTIES

Anda mempunyai masalah perut buncit?
Tak selesa pakai slimming suit yg panas?

Jom cuba High Waist Panties sekarang.

KELEBIHAN:
✔ Fabric: Elastic Cotton (boleh diregang hingga ukuran pinggul 41 inch)
✔ Size: Free Size. Sesuai untuk saiz S-XL.
✔ Terdapat pilihan warna yang menarik
✔ Sesuai untuk kegunaan sepanjang hari kerana fabrik yang digunakan adalah sejuk dan selesa.
✔ Pemakaian yang konsisten dapat membentuk perut yang lebih langsing dan mengangkat bahagian punggung yang jatuh.

HARGA MURAH2 JER.. 


PM.SMS.WASSAP 016.566.1241 OR SMS 013.5644126







Friday, November 1, 2013

MEALSHAKE (untuk kecergasan anak2,elak selsema,pintar dan selera makan baik)+ibu morning sickness


Salam semua :)

Entry kali ni Hana nak share tentang mealshake pula. Banyak entry Hana adalah berdasarkan pengalaman dari pelanggan,keluarga dan diri sendiri. Sebab Hana akan cuba sendiri,rasai,percaya dan baru kongsikan dengan pengguna.:)

Actually semua pun tahu mealshake sgt bagus untuk anak2..mealshake boleh bantu mereka tingkatkan imunisasi badan atau lebih senang, mudah melawan sebarang penyakit contohnya penyakit berjangkit seperti selsema.

Anak sulung Hana baru berusia setahun 3 bulan. Dia memang aktif.Tetapi kelemahan dia adalah kulit lokek or sensitif.Mudah gatal2. Mula2 Hana tak yakin untuk bagi mealshake. Tetapi suatu hari dia demam selsema masa balik kampung. Memang tak tahan tengok dia berhingus. Masa tu saya sedang sarat nak lahirkan anak ke2..mungkin salah satu faktor dia demam sebab nak dapat adik kan..wakakaka..kesian anak mama.

So I decide untuk bagi mealshake. Sebagai agen memang mudah untuk saya dapatkan brg2 shaklee ni. Plus kt sini ada branch so kalo customer nak pun saya boleh direct gi beli aje.hehe. Saya campurkan ikut sukatan untuk kanak2 usia setahun dan ke atas.

Resultnya amazing. Dia tak lagi selsema and kulit dia dah tak de gatal2. Alhamdulillah. Mealshake ni perasa vanilla asli. memang kalo buka canister tu pun bau wangi vanilla begitu menggoda..awww..rasa cam aiskrim gitu.

Assyifa suka rasa vanilla tu. Kalo letak mealshake susu cepat je habis sebotol :) Alhamdulillah.Saya ketemu produk yang baik untuk si comel. :) Mealshake ni harga dia JIMAT. Tahan 2 bulan lebih gak untuk anak2 kecil. So jangan rasa sayang untuk keluarkan sedikit belanja demi anak2 tersayang.

mealshake juga bagus untuk ibu2 yang morning sickness di awal kehamilan. testimoni pelanggan saya,memang kurang muntah dan perut tak lagi sebu seperti gastrik selepas mengambil melashake.

Mealshake juga boleh diambil sebagai sarapan ringkas dan mudah tetapi sangat berkahsiat. Boleh dijadikan minuman seperti fruit shake.:) 

Okay.Jika berminat boleh contat Hana untuk free konsultasi selepas pembelian dan lagi khidmat nasihat serta tips berguna.HARGA SUPER JIMAT UNTUK ANDA

Feel free to sms.pm.wassap.call:016.566.1241
untuk COD area IPOH,STATION 18,PASIR PUTEH,AEON ST18 JUGA BOLEH :)

Thursday, October 31, 2013

ALFALFA+ESP (milk booster terlaris)






Salam

Entry sebelum ni Hana ada tulis tentang Hana penggemar ESP.wah3..masa tu Hana consume ESP+Ostematrix masa pregnant anak ke 2. Memang membantu untuk lebih bertenaga dan Ostematrix memang sumber kalsium yang hebat!

Sekarang da pas bersalin memang continue amik ESP+Alfalfa. Sebab apa..sebab ESP ni bantu banyakkan susu badan plus alfalfa sekali memang kombinasi HEBAT dan JIMAT.

BONUS lagi amik ESP selalu rasa kenyang.Badan pun cepat langsing.Kulit pun gebus.Wah gitteww.Yela..ESP membantu renew cells baru.

Alfalfa plak instead of milk booster,ianya juga boleh cuci rahim dan bagus untuk hubungan intim.huhu.try dulu br caya.

Alfalfa juga bagus untuk rawat resdung.No more hidung berair pagi2.:)

Meh la nak share jugak kelebihan Alfalfa ni :)


Lagi kalo amik alfalfa memang buang angin la kan..sbb dia ada peppermint gak.rasa sejuk2 je tekak giteww.

Ok la..kalo nk cerita details korang pun da maklum kan..maklumla produk shaklee pemes..amos..hahah.

P sapa2 beli dengan Hana konsultasi secara berterusan.N Hana boleh share pengalaman sendiri amik produk2 shaklee.

hehe..nk share gak semalam pei klinik cucuk baby sofea 2 bulan..wah da 5.6 kg.ha..tu la..khasiat susu ibu yg pekat berkhasiat.Hana perasan Sofea ni tido lena berbanding Assyifa dulu..ms tu tak amik produk shaklee.So senang hati mama taw.:)

Lagipun jimat je beli benda alah ni..tahan 2 bulan gitu..so apa la sgt keluarkan sedikit belanja untuk kesihatan kan.makan fast food mahal tak berkira.Haipp!!

Guna.Rasa.Percaya.gembira.Jana belanja.

Ok sila2 contact Hana yer.

sms.wassap.call:016.566.1241

COLLAGEN SHAKLEE (Rahsia wajah kekal muda berseri)

Assalamualaikum

Entry kali ni Hana ak share tentang collagen shaklee.Wah3..tyme promo rebut2 yerp orang beli mende alah ni.Kat Hq,kt branch asik out of stock aje..:)

Why ye?why?

Actually mule2 berjinak dengan shaklee,Hana sediri tak yakin nak beli collagen shaklee ni?WHY?sbb rasa cam kind of costly la kan..

Tetapi..Allah gerakkan hati ini  untuk beli dan rasai sendiri sebelum share dengan pelanggan2 semua.

Memang..mcm fake je setiap penulisan kita kalo kita sediri xgune produk tu. And sejujurnya saya xreti nak nipu.wakakaka.

So bile da beli..saya belek2 sediri apa kandungan dalam collagen ni,antaranya:

Fish scale Extract (Red snapper)
Shellfish extract
Lactobacillus acidophilus
Milk extract
Trehalose
Stevia
Natural Orange Flavor



Benda pertama yang Hana nampak is Stevia..wakakaka..maklum la I ni Dr. Pokok2...so mmg familiar ngan nama2 tumbuhan..kalo nak taw stevia ni pemanis semulajadi..xde side effect cam ambil gula tebu yang biasa kt ambil dalam pemakanan dan minuman seharian. So situ da nampak how shaklee ni jg betul kualiti produk keluaran nya. Kalo tgk product laen terang2 tulis SUGAR.

Satu lagi yang Hana perhatikan..collagen ni bile masuk je dalam air..mmg terus larut..terngiang2 kt telinga ni masa tgk rancangan Nona kt TV3..katanya salah satu ciri2 collagen asli adalah mudah larut dalam air. Lagi satu collagen ni mudah rosak kalo terdedah kt udara..collagen shaklee ni dalam bentuk sachets..so risiko utk rosak nan ado..hahaha.senang lah..nk koyak sachet dia pun sonang ajo.

Paling best, lepas ambil tak da  plak gatal2 ke alergik ke apa cm sesetengah org jd alergik dengan seafood kan..padahal I ni memang ada resdung even xde jerawat.wakaka..suke..suke..suke..

Ok la.malas nak membebel lg..Pendek kata memang puas hati amik collagen shaklee.memang highly recommended.



meh tgk pic hana amik ni xhbs sekotak lg ni.memang kesan depends pada individu.P bg Hana mmg da nampak perubahannya. :)

ni pic i selepas pakai collagen.huhu..actually wajah mmg kusam pas bersalin.dats why amik collagen.cewwah



ni close up.I xde kamera 360 yer..mmg kamera tab yg xde flash tu jerk.

satu lagi amik collagen ni rasa lawas la plaks.Hahaks.:)

Lagi kebaikan collagen shaklee ni are:



Orait sapa2 rasa nak mencuba juga collagen berkualiti dari shaklee ni sila2 kan contact Hana yerp.Nanti Hana gtau the best way utk consume collagen ni :).

apa lagi.Sms.Wassap.Call:016.566.1241

Monday, October 7, 2013

BERSALIN CEASER/PEMBEDAHAN DENGAN SHAKLEE

Assalamualaikum :)
 
setelah habis pantang 45 hari baru sempat nk review tentang pengalaman bersalin secara czer yep.

Haha.Sgt mendebarkan Hokey. Sbb sy yg buat keputusan utk czer cz adalah sebabnya.ahaks..

Okey, so nak cerita..lepas czer mmg la weng sgt2. Rasa cm mamai2.nak bangun pun xboley. Esok tu masih sakit2. HUhu..memang 2-3 hari tu kt hospital memang xbertenaga langsung. Even nurse dok cucuk ubat kan..

my 2nd baby comel..Nur Aneesa Sofea :)
Sofea gebu and licin bersih ja kulit dia..maklum la mama amalkan ESP+VIT C shaklee :) Alhamdulillah.kuasa Allah yg utama

nasib la sempat isi beg dengan MINYAK HERBANIKA NR..sgt berguna.Saya sapu2 kt betis, kaki dan belakang. Sebab masa tu perut bengkak lagi kot.nak sentuh pun xberani.
best minyak herbanika ni :)

Saya tak bawak any vitamin cz xpenah ada pengalaman bersalin czer..yang anak sulung normal..bersalin hari ni, esok da balik. Kalo czer lama sket berkampung kt spital.hahaks

mak komplen muka pucat sangat..MEMANG!!saya khilaf la tak ready awal2 supplements SHAKLEE even pengedar pun..ada je kt rumah tak bawak.

Bile balik..apa lagi..Amik la SET KEHAMILAN SHAKLEE yg masa hamil dulu.P tambah Alfalfa n Zinc.

n of cos MY ESP kegemaran. Taw tak..sgt suprise sbb HARI ke 10 LUKA da kering elok. Susu badan pun banyak.Kali ni tak payah berurut apa pun nak keluarkan susu. Plus mmg czer awal2 xbley berurut lagi kan.

Pastu perut memang cepat plak surutnya..maklum la gune set NR.
SET NR+BENKUNG MODEN/CZER+TUNGKU HERBA IBU RM300 SAHAJA

Memang berbaloi.Luaran ambil SET NR..and amik supplements SHAKLEE.

ESP-sgt bertenaga.hehe.kurang lapar.jadikan as bfast n before tido.

Vit B complex-hu~xstress i taw amik ni.tu susu banyak

Ostematrix-kalsium utk tulang sihat.and of cos kaki xCRAMP or kejang.lagipun menggalakkan penghasilan susu badan juga.n of cos bantu nk poo poo.hahaks

Vitalea-Bekalkn nutrient secukupnya.n tambah darah.xpucat la muke I

Vit C-Sembuh luka dalam.wajah berseri2.awww..pasan

Alfalfa-Fiber-galakkan susu badan.n cuci rahim

Zinc-sembuh luka.fungsi mcm makan ikan haruan taw.



Awal2 amik supplements je.p memang day 14 da barut gune krim barut NR+minyak herbanika.Mmg berkesan.

Luka plak cpt baik sbb teruskan ambil supplements shaklee. n sbb  baby pun xde kuning n xde pape, hari ke 14 dah ambil phytonatal :)

ESP and alfalfa tak tinggal til now :)


awal2 tu pakai bengkung moden cmni je dulu yerp..jgn pakai korset terus! nk order 0165661241 murah je :)  very practical taw.


Alhamdulillah sihat walafiat. and day 21 dah bley sarung full set of korset.:) tanpa ragu gituu.
Memang saya rasa bersyukur sbb diberi pengalaman czer ni..sbb sy lebih memahami masaalah customers. Dulu saya xalami, so susah nk bg konsultasi.
korset ultraslim ni memang selesa :) nk order boleh lawat page Hana Slim Korset 0165661241

So dari pengalaman sy boleh share dengan customers.Seronok plak.owh ye..pas sebulan timbang turun la 17kg.hahaks.suke mak..p harus turun lagiiii kalo nk figue anak dara.haw haw haw???

Bagi yang ingin mendapatkan set SHAKLEE boleh pm Hana.HARGA SUPER DUPER JIMAT YEAYH~

HANA SID SHAKLEE yg SAH ye.:955632

sms/whatsap ke 016-566-1241

Hana sedia membantu.:)

Selamat berpantang.heheh.


ULTRASLIM KORSET+MENYUSU+PERKAHWINAN+BERPANTANG+MURAH+JIMAT

Okies since ramai sangat yang bertanya tentang korset ULTRASLIM ni. apa beza dgn XTRASLIM? sO MEH KITA REVIEW.




Actually lebih kurang, tapi korset ultraslim lagi selesa dan kemas serta kuat grip kt badan. Material sgt selesa, diperbuat daripada protein sutera :).memang ringan selesa sebagai pakaian pembentuk badan anda.

Another functions and benefits:


ok untuk saiz ples bg ukuran pingang dan pinggul ye.xpun leh rujuk carta saiz aje..:)

Bagi wanita2 di luar sana, sangat rugi JIKA TAK MEMILIKI korset ini, kerana anda telah memilih utk mempunyai badan yang menggeleber. 

Saya JAMIN setelah MEMAKAI korset magik ini anda akan:

1. Kelihatan langsing dan bergaya

2. kelihatan jauh lebih muda remaja 

3. Anda rasa sgt selesa seperti tidak memakai korset yang terlalu ketat dan berbesi2 menyakitkan

4. Dijamin tiada kesan2 gatal2 dan luka2

5. Berat badan anda akan berkurangan

6. Anda tidak akan takut or malas untuk ke tandas kerana korset ini punyai lubang khas dan TAK PERLU buka korset.


JANGAN BERLENGAH LAGI.BURUK PADAHNYA. JANGAN BAZIRKAN SEHARI PUN DARI MASA ANDA UNTUK MEMBENTUK BADAN YANG RAMPING DAN CANTIK.

HARGA? SANGAT2 BERPATUTAN. Tak perlu beribu2..simpan lebihan atau simpanan anda untuk masa depan jika anda fikir perlu belanja sebanyak itu untuk sehelai korset kerana kami sediakan korset bermutu tinggi,selesa dan boleh buat anda langsing serta merta dengan SEDIKIT BELANJA sahaja.


 ayuh~sama2 bergaya langsing.

HARGA: RM230
PERCUMA PENGHANTARAN

BERMINAT:
SMS/WHATSAP 016-566-1241 @ 
SMS 013-564-4126---HANA

Sunday, September 29, 2013

ADVANCE SLIM.LANGSING DAN KURUS CARA MUDAH DAN SELAMAT


 BERITA BAIK!!! Sekarang ni kalo nak slim mudah aje.p makesure cari produk yg selamat dan berkesan. So meh Hana nk share produk advance slim yg meletops gitu. :)


Kelebihan & Kebaikan Advance Slim
★ Turun 11kg dalam 38 hari.
★ Bakar lemak & Kalori 3X lebih cepat

★ Mengurangkan selera makan
★ HALAL (JAKIM)
★ Selamat punyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM)

★ 100% Herba terpilih
★ 100% Ekstrak Buah Anggur Tulen
★ 100% Tiada kesan sampingan
★ Ibu menyusu boleh minum

Kandungan Utama:
  1. Grape Seed Extract,
  2. Green Tea Extract,
  3. Dandelion Extract,
  4. White Kidney Bean Extract,
  5. Ginger Extract,
  6. Guarana Extract,
  7. Goji Extract
  8. Brindall Berry extract

HARGA ASAL : R̶M̶1̶5̶0̶
1 KOTAK RM120.00 (  (SAVE RM30)
3 KOTAK RM240 (2BOX FREE 1BOX) (SAVE RM210)
7 KOTAK RM480 (4BOX FREE 3BOX) (SAVE RM360  


FREE POSLAJU 1 MALAYSIA

UTK HARGA LEBIH JIMAT PM.SMS.WHATSAP 0165661241 OR SMS 013-5644126 ~HANA

untuk pembayaran bagi setiap item yang dipesan and boleh bank in di akaun maybank or cimb iya.maklumat seperti berikut

BANK NAMA:MAYBANK

ACC.NO: 1082-700-22-131-NOR AZAHANA BT ABDULLAH

EMAIL:bell_azahana@yahoo.com



BANK NAME: CIMB

ACC NO: 1424-0000-87-92-04-NOR AZAHANA BT ABDULLAH

EMAIL:bell_azahana@yahoo.com

Friday, September 27, 2013

BENGKUNG MODEN CPT LANGSING UTK CZER DAN NORMAL DAN HARIAN


ok  Hana  nk share ngan korang the best bengkung moden kalo nk gune dalam pantang. ni la dia yepp..waist trimmer 4 steps ni. ramai customers hana beli dengan set bersalin je sbb hrga pakej jimat. p nk beli loose pun boleyhh..

utk beli set leh click link ni
SET BERSALIN NR+BENGKUNG+PARAM+PILIS RM300 SAHAJA.FREE POSTAGE

KEMPISKAN PERUT JOM!!!
================

BENGKUNG MODEN YG MUDAH DIPAKAI

PERUT BUNCIT LEPAS BERSALIN?
JEANS KETAT X BOLEH ZIP?
SUKAR NAK KAWAL JUMLAH PENGAMBILAN MAKAKAN?

==== 4 STEP WAIST TRIMMER BOLEH ATASI ====

✔ Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
✔ Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
✔ Ada 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches – 32/34 inches
✔ Best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan effective.. try la!!!
✔ Sila pakai waist trimmer dalam keadaan baring, supaya mudah dan senang utk zip

INFO TENTANG WAIST TRIMMER
1. Waist trimmer ni..satu saiz je tapi with 4 adjustable zipper. sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm sahaja waist trimmer ni...ala bengkung biasa tu...bezanya dr segi jenis fabrik. fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared.

2. Infrared ni bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)

3. Masa mula2 pakai pulak..dinasihatkan jgn terus gunakan zip yg paling ketat...after 2-3 kali pakai..baru tukar ke level lain.. kecuali saiz pinggang dah yg min level...bukan apa...takut kalau di paksa / ditarik2..(sehingga terlalu ketat)..boleh merosakkan zipper tu.

HARGA RM35 FREE POSTAGE JERK.


SMS OR WHATSAP TO 0165661241 0R SMS 0135644126  UTK ORDER.

Thursday, September 19, 2013

BENGKUNG MODEN/ZIP UTK KEMPISKAN PERUT PANTANG@HARIAN





Orait, those yg tercari2 bengkung yg sesuai untuk dipakai samada untuk mereka yang bersalin normal or pembedahan/czer/ceaserian waist trimmer 4 steps ni lah jawapannya.

Pengalaman sy ms bersalin normal bengkung cm gini sgt perlu ye tyme2 nk cepat tyme2 anak suke merengek.rugi la kalo xberbengkung..nt boyot..

n those yg czer..ples pakai jgk bengkung even longgar2..supaya cepat lg surut perut korang. n nak lagi cepat efek rampaing perut sila sapu krim barut herbanika NR click sini SET NR+BENGKUNG+MINYAK TELON+PILIS MURAH..boleh beli dgn set or loose item.harga pun super jimat. hehe :) siyes sgt berkesan.

Lagi best pakai waist trimmer ni..dia bg kesan sauna.so korang wat2 keja or jalan2 tu lg cpt lemak2 korang dibakar.

N paling BESTTT korang boleh pakai bengkung ni even dah habis pantang..ala..pakai cm biasa..cm pakai korset tu..hehe

confirm pasni muat lik seluar jenas lama korang taw..




Produk Hebat untuk Kempiskan Perut / Rampingkan Pinggang dengan SAUNA EFFECT!

Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh

Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara

Ada 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches – 32/34 inches



"Paling ideal dipakai semasa dalam waktu period atau pantang, kerana sauna effect akan beri kesan panas, ala-ala bertungku, so darah-darah kotor memang akan keluar dengan effective sekali….try la…!!"



Tip menggunakan 4 Steps Shape Waist Trimmer"

Cara terbaik memakai Waist Trimmer ini ialah dengan kedudukan berbaring dan selaraskan Waist Trimmer mengikut zip yang sesuai dengan perut anda.

Buat permulaan, tidak digalakkan menggunakan zip yang terlalu ketat, biarkan betul-betul ikut saiz dan selesa dipakai.

Bila sudah nampak perubahan (andai zip yang biasa digunakan makin longgar) barulah beralih kepada zip lain yang lebih sesuai. Jangan paksa dikhuatiri zip rosak atau koyak.

Boleh digunakan semasa tidur.

Untuk mereka yang berperut buncit dinasihatkan dalam keadaan berbaring semasa pakai utk memudahkan pemakaian nye.hehe


HARGA RM35 SAHAJA.FREE POSTAGE!!!



apa lg jom order.sms je 0135644126 OR WASSAP 0165661241 .tq. nama saya Hana :) heheh~
CARA ORDER/PEMBAYARAN-CLICK SINI

TUNGKU HERBA IBU MURAH DAN BERKESAN





Okai nk share pasal tungku herba ibu ni..mmg best guna ye..bau wangi2 herba gitu. sgt berkesan la kalo nk cpt kempis perut supaya cpt ramping menawan kembali.heheh

Kalo korang nak beli loose bleh.nk beli dgn set NR yg sgt berkesan tu pun boleyyy..harga lebih jimat dan jimat kos postage. ehehe..

meh la baca ayat skema lak kepentingan tungku herba ibu niii.. untuk bayi pun ada juga..;)

 Pek Tungku Herba adalah formula eksklusif yang diilhamkan dari amalan tradisi masyarakat Thai, mengandungi 5 jenis herba iaitu halia bara, limau purut, serai wangi dan camphor dalam bungkusan kain cotton, berfungsi sebagai 'batu tungku', dipanaskan melalui kaedah mengewap (steam) lalu tuam ke badan terutama perut.
FUNGSI
Pek Tungku Herba mudah, ringkas dan sangat berkesan bagi:

Memanaskan perut untuk mempercepatkan pengecutan rahim & melancarkan pengeluaran darah kotor.
Memanaskan badan untuk melonggarkan otot tegang, melancar perjalanan darah dan menyihatkan badan.



 Ni plaks tungku bayi ye..sgt penting dalam pantang tu utk tuam2 perut bayi supaya tak kembung perut and dia rasa selesa.tungku pas mandi.bahan utama adalah habbatus sauda.:)

boleh beli dgn set NR jugak.

meh click sini utk details set bersalin NR tu
..SET NR MURAH!!+BENGKUNG+MINYAK TELON+PILIS RM300 SAHAJA.

SMS/WASSAP FOR ORDER 0135644126/0165661241 HANA 

Saturday, September 7, 2013

Nape mesti pilih set bersalin Nona Roguy/NR

orait. hari ni hari ke-20 berpantang :)

nk tulis n share pasal set nr. mmg superb. phytonatal tu hana amik days 15 ye sbb czer :) mmg lawas betul.bdn rs ringan n darah nifas pun da lancar. siyesly days 10 tu da benti jap..yala tade urut tade tungku.then amik jamu phytonatal alhamduillah.

ok pasal minyak herbanika plak, hana mmg guna pas je pembedahan tu.mmg berguna, letak siap2 dalam beg ye utk g spital.yg normal lg la leh gune terus. ms kt wad hana sapu2 kt tapak kaki sume bg hangat badan.

then days 5 hana sapu kt perut, pinggang, belakang n bahu..kecuali pat luka czer la.mmg i xbrani nk sentuh lsg area tu. bg Hana la minyak ni sgt2 berguna.so wajib ada ye.

Days 8 hana da mule sap krim bengkung NR..bukan apa..dia mcm krim p warna ijau2 gitu.nt hana update pic.xsmpt nk snap..bz ngan anak2.huhu.p sgt membantu tau.perut hana pas czer tu sket sgt je surut nye even baby da kuar..sbb ms pegnant mmg perut besar sgt..yela..big baby n over due date kan..p pas sapu tu..mmg rasa perut surut..:) so Alhamdulillah.

ok yg laen2 cm lulur pun da guna, uncang cuci pun da gune n akar skip2 sbb xsmpt..p sebaik2 pun days 21 amik.hehe.:)

Alhamdulillah.

SET NR+BENGKUNG+MINYAK TELIN+PILIS MURAH!!!RM300 SAHAJA.PERCUMA PENGHATARAN SELURUH MSIA

 SMS:0135644126 or wassap 0165661241UTK ORDER PD HRGA SGT MENARIK.
LIKE PAGE: https://www.facebook.com/BUTIKCHUMMILS

Sunday, September 1, 2013

BENGKUNG UNTUK LANGSING DALAM PANTANG







ok entry kali ni Hana nk share pasal bengkung ikat Body care ni.


Harga sangat berpatutan. Tapi kualiti dijamin n puas hati. Actually bengkung ni setanding or sama je dgn bengkung jenama yg mahal2 tu.packaging je laen2.heheh

1.ada 2 tali.so then senang nk pakai.nk pakai sediri pon boley

2. Kain belacu ni tebal, tak gatal n serap peluh

3. bile pakai rasa sejuk je, p mmg efektif pakai ngan sebarang param or apa2 ramuan letak kt perut yg korang buat sediri r beli.

4. Petua hana, sapu je krim bengkung Nona Roguy..pastu lilit bengkung ni kemas2.

5. Sgt selesa..n korang mesti rs perbezaan nya.hehe

6. nk cpt slim mmg kena pakai ikat2 ni.p syarat korang bersalin normal la kan.

HARGA RM35 POSTAGE RM6 :)

SMS 013-5644126-HANA~ UTK ORDER.:) 

untuk belian set dgn set bersalin pun ada.leh click link kt bawah yer.

SET BERSALIN NR MURAH!!


Thursday, August 29, 2013

Review~Nour Ain Skin Care set jimat+murah+berkesan

Salam.Orait entry kali ni Hana nk share more psl Nour ain Skin care 
ok,  kalo beli complete set akan ada sabun, toner, uv cream, serum n night cream so 5 in one.cukop lengkap la set ni.cume night cream die 5g.

Kalo xclusive set in 4 in 1 de toner, sabun, uv n night cream p night cream tu saiz besar 10g. Sbb night cream dia mmg best mostly nk krim ml yg besar tuh.

Hrga kalo set 3 in 1 rm52
5 in 1 rm100 p offer rm96 ja
xclusive set 4 in 1 rm125 p offer rm120
jumbo set xclusive 4 in 1 set = 2 botol serum rm159 jerk

ok la nk share ni..


ok sabun die ada yg gedik tanya tu sabun betik ke...huhu hello xsama lsg okeyh.bau pun da laen.bahan utama myk kelapa dara, myk zaitun n citrus water.pendek kata sabun ni more to sabun banyak vit C..best je gune cz xmelekit2 n  wat muke i lembap banyak n cerah.keh3

Pastu toner mmg best, bau blueberry gitu..sembur jr..i xgune kapas pun ratakan gune jari jemari jerk.Pastu pakai SERUM..NI PLG BEST N MMG BERKESAN..serum ni pekat..pakai sket jerk..





night cream pun xmelekit..n uv cream pun cm natural ja ble pakai.

conclusionnya korang bleh la cube gak. pastu customer i yg gune ni sume repeat order.siap beli loose items lg n wat stok bebanyak.

mmg xplik..n kebanyakan customer nour ain ni akan keep and touch sokmo sbb akan order sokmo..

ok meyh order gak

SMSor wassap 0165661241
LIKE PAGE: https://www.facebook.com/BUTIKCHUMMILS
Lagi detail psl krim ni click sini

Friday, July 26, 2013

Set untuk ibu Hamil


Salam Ramadhan ke 18  :)

Kali ni Hana nk update pasal Vitamin masa hamil. Ada set basic n korang boleh add on juga okies.

Actually vitamin shaklee ni mmg la sgt berkualiti. Kalo korang serius nak jg kesihatan masa pregnant si comel korang boleh la amik ni ye..



1. Vitalea-iron formula-multivitamin lengkap`bagus utk yg hb rendah, nk maintain hb n yg anemia :)

2. B-complex-utk bg rs tenang..bg tenaga

3. Ostematrix-ni paling best gak cz bekalkan kalsium, vit D n banyak lagi.korang akan rs lebih kuat n malama2 insha Allah kaki xcramp.

4. Vit C-anti oksidan semulajadi.Untuk imunisasi n of coz la kulit korang n baby pun cantik nt :)

And korang bleh add on ESP untuk lebih tenaga n kesihatan menyeluruh.

Hana nk cerita banyak2..tapi korang mesti da taw kan fungsi2 Vit shaklee yg da femes amous ni. Cuma skg ni korang kena be,i n carik agen yg sudi nk consult n layan korang sokmo n istiqAmah je.

hahah..p siyesla..da rs da..mmg bagus ambil vit shaklee ni.

Korang rasa mahal ke?xla..tu beli sume tu tahan 2-3 bulan okies. pastu korang gak yg untung..badan rs bertenaga.korang pun xlesu..baby pun sihat.alahai..kalo spend utk benda laen xterasa kan..p untuk kesihatan berkira plaks.

xboley..xboley gitu..kesihatan adalah kemewahan okies. nt da sakit baru taw sushnye..kena g klinik bagai..pastu kena bebel2 ngan nurse  plaks.

Hana bg herga special kt korang okies.n sudi kire2 kan yg mana paling sesuai utk bajet korang :)

apa tunggu lagi.contact Hana~013-5644126





btw tahniah ye sapa2 yg da pregnant n pregnant lg. Sesungguhnya kita sgt la perlu bersyukur sbb dpt  rs nikmatnya pregnant n jd ibu cz xsemuA leh rasa.

Tuesday, July 16, 2013

Saya penggemar ESP SHAKLEE.wah3

 

Ha..besar lagi pic ESP ni Hana letak kt sini.hehe. Nk share ngan korang betapa bestnye ESP SHAKLEE ni..
Rugi la xberkenalan dari awal taw..hr tu xamik..jual mahal..even ramai da recommend ckp bagus. n senanya Hana sgt jeles tgk kawan opis Hana hbs pantang je slim mlim gitu..muke pun berseri2 makinn cerah kulitnya..tu yg nampak..yg tak nampak xtaw la..mestil lg banyak manfaatnya..

Da la hari2 dia pam susu banyak betul dapat..baby dia pun cukup je susu..Hana dulu masa pantang xamik..xkenal n xjatuh chenta lg dgn ESP shaklee ni..stress ada la..susu xnk kuar..anak asik merengek je..pastu asik nk makan nasik banyak..sebab da lapar kan..

Korang taw x..bile amik ESP ni..rasa bertenaga je..rasa kenyang lama. masa before puasa, Hana amik ms breakfast..pastu duk jg anak, berfb n berblog n berbisnes online..xrasa lapar pun.sedar2 dah pukul 1 tenghari!
Ha..bagus x..so kali ni berat hana xnaik mendadak..p perut mmg besar sbb anak sihat je dalam perut ni..cukup nutrisi.

Hana pun sihat bertenaga. Alhamdulillah. Amik ESP+ostematrix yg sgt bagus untuk bekalkan kalsium n vitamin D n so on tu. Best sgt2.

pastu susu pun ada lagi.So far Assyifa anak sulung Hana yg baru usia setahun tu ngada2 lg bf..hehe. Hana skg pun dah 9 bulan ++..tunggu hari je nak bersalin ni.

ni la rupenye esp yg hana bancuh dalam milo...ha..best st2..xla rs pelik semacam.mcm minum milo+vanila sedap bangett..;)


Masih amalkan ESP n nk smbg lg dalam pantang n nk tambah Alfalfa plaks. Lagi best amik Vitamin shaklee n ESP ni Hb pun tinggi. So in sha Allah kurang la risiko nk bleeding ke hape ms melahirkan nt.

PALING TAK TAHAN..ha..nk cerita..Hana ni jenis rambut nipis je..keturunan dah..da biasa kalo menyapu tu rambut gugur banyak sgt kt lantai. Skg ni..amazing okey..rasa rambut makin tebal..n xderk dah gugur bagai tu.nk jumpe rambut gugur pun payah. Wah!best kan?

So apa tunggu lagi?banyak manfaat nye.Bukan takat utk ibu hamil r dalam pntg, anak dara yg nk kulit cantik n kesihatan menyeluruh pun boley amikkkk..hrga pun berptutan je.satu canister tu leh tahan 2 bulan.jimat.sihat plg penting. N ESP jugak bantu korang utk subur. sapa2 plan nk ada baby comel tu..amik la ESP ni.
xrui beli ESP ni..banyak taw..tahan 2 bulan gituww..tgk..besar ESP lg dr Assyifa.haha


Hana pun agen sah shaklee. meh order meh.kita share2 cara nk amik. n Hana bg special price jeee ;)
SMS:0135644126 or wassap 0165661241
LIKE PAGE: https://www.facebook.com/BUTIKCHUMMILS
add hana kt fb or like page okies dearies.cyg korang.haha.

PROMO RAYA!KORSET ULTRASLIM~murah dan berbaloi.


alhamdulillah, da 8 Ramadhan hari ni.Puasa tak?haha..bape kilo da korang turun berat so far?Tahniah yg da berjaya turn berkilo2..tula hikmah Ramadhan..sambil beribadah, kesihatan terjaga kan.

Orait..sini Hana nk tolong lagi kornag bg makin slim mlim n cun melecun di pagi lebaran. Hello, xsalah bergaya dan cantik2 untuk suami tersayang. Sapa xkembang kalo suami pujia-pujian..then kalo anak dara pun apa salahnya untuk kepuasan sendiri.

Pakai korset ni bagus..sekat sket korang makan banyak2 sgt tuh.heheh~pastu jg bentuk badan. 

Untuk mereka yg da plan nk kawen r bertunang pas raya da boley siap2 beli korset ni..masa ngah promo ni.

Tau tak..selain XTRASLIM KORSET..CLICK SINI NK TAW DETAIL XTRASLIM KORSET YE 

Hana de offer gak ULTRASLIM KORSET. yang ni sma jugak one piece korset.
ada bukaan kt bawah n sgt senang ke toilet.
Tak payah buka2 korset dah. 
Lebih kemas dan lebih cengkaman kat badan
Plaing best ada customers bg feedback lg selesa dari pakai korset berjenama hrga ribu2.
Harga berpatutan.

Sempena promo RAYA ni..Harga ultraslim biasanya rm230 CLICK SINI UNTUK LAGI GAMBAR ULTRASLIM


TAPI OFFER

RM200 SAHAJA.
pAstu dpt lg beli lg satu korset XTRASLIM separuh harga je..

Korang tanak ke? Jimat, tapi dpt korset berkualiti.

DAH LA SELESA SANGAT2.
DIJAMIN TAK BERGULUNG2 SBB SATU HELAI JE..SAMBUNG TERUS..SENANG..SEKALI PAKAI JE..

dapat sorok perut lebihan or spare tyre tu
and lama2 nt hilang la..sbb da biasa ikt shape korset
tade tulang belulang yg menyakitkan fizikal dan rohani dan jasmani korang okies.haha
n plg syok mampu milik.

AWAS BURUK PADAH KALO KORANG TAK BERTINDAK CEPAT2.

sbb stok cepat sgt mengalir nye. order je hbs.order je hbs. Hana da biasa da..org byr dulu tgu stok sbb xsmpt grab hbs..yela..tangguh2.cuba cpt bertindak.cpt la dpt korset korang ni.

okies.cpt order k.leh terus pm hana kt page

or sms
013-5644126 

or bleh add hana kt fb hana

Thursday, July 11, 2013

BERJAYA HAMIL SETELAH 8 TAHUN!!



Salam semua :) Salam Ramadhan. Alhamdulillah dah 2 Ramadhan. Hana pun masih larat berpuasa even lg bape hari je nak masuk 9 bulan ni :) Alhamdulillah, dengan izin Allah. N Hana ambil ESP bancuh ngan milo masa sahur. Tambah dgn Vitamin SHaklee.:)

Okies, ni bingkisan hati..cetusan naluri..naluri seornag wanita..aih...since Hana jd agen shaklee ni..n jd agen jual set bersalin NR memang banyk kisah2 n suka duka Hana nk share..cuma xsempat je..

CUma semalam rasa terharu sgt2..Dapat sms dari seornag customer~

Hana, terima kasih, Barang dah sampai. Doakan saya selamat bersalin ye. Berdebar2.lg 50 hari je lg.

Hana reply; Alhamdulillah. Semoga semuanya selamat.Wah, anak kita sebaya nt in sha Allah.

She replied: Saya ada baca blog Hana..anak ke-2 kan? Saya baru anak pertama..SETELAH 8 TAHUN MENANTI..

Hana:SUbhanallah..syabaS cz yakin dgn janji Allah..mesti terasa sgt manisnya janji Allah tu..

She: Hana..sukar untuk saya jelaskan apa yg saya rasa..Alhamdulillah. Doakan sy.Terima kasih atas perkhidmatan Hana yg mudah utk berurusan :)

Bagi yg tak Xpernah alami camne susahnya nk pregnant mungkin tak faham..tapi mcM Hana pun..Hana sgt faham apa yg puan tersebut telah alami..

See..Jangan pernha putus asa..8 THN ok..pregnant juga akhirnya.SBB apa?SBB dia dan suami berusaha, tanpa jemu, tanpa putus asa, yakin dgn janji Allah n sebagainya.

Ye..kt mungkin boleh ckp je..sabar n mcm2..tapi yg alami je yg tau..tapi itulah ujian..dalam kepahitan mmg akan lahirnya sebuah kemanisan yg berpanjangan.in Sha Allah.

Actually sebelum ni pun pernah dpt juga sms dr customer yg excited beli set bersalin..katanya, Hana, nt bg la free gift pape ye..kalo ada..haha..sbb sy sgt hepi..SETELAH 5 TAHUN MENANTI akhirnya saya da nk bersalin juga. Alhamdulillah.

Tak lupa juga yg sgt berdebar nk sambut cahaya mata sulung dan sebagainya..Hana tumpang gembira. :)

Untuk set shaklee pula..ramai yg mengadu susah nk hamil..N Hana pun syorkan set yg sesuai..n Hana xlupa nasihatkan paling penting kt jgn fkr supplements or apa2 yg kt makan tu buat kt pregnant..tapi..anggap sume tu usaha kita..paling penting yakin pd Allah. Yakinlah dlm beruasha Allah sendnag nilai tahap usaha kita. n bila2 je Allah kana bg pd masa paling TEPAT.

N ada juga yg meluah perasaan nk ambil supplements terbaik sbb nk kandungan nya sihat sempurna..tapi xbrapa mampu nk ambil satu set mahal2..so Hana cadangkan set paling basic.

Kite berniaga ni bukan takat nk untung je. Yg penting niat nk menolong. Macam hana pun..xsemua ilmu tenatang supplements..tentang set bersalin Hana taw..tapi Hana sentiasa google..sentiasa cari ilmu.belajar..sebab Hana nk bantu customers2 Hana.

Dan hana doakan semoga semua dibawah lindungan dan rahmat Nya.

Ameen..:)

SET BERSALIN NR+BENGKUNG+PARAM+PILIS RM300 SHJ

SET HAMIL+MENYUSU+PANTANG SHAKLEE