Sunday, May 19, 2013

BEDAK ARAB+KRYOLAN SUPRA FOUNDATION HARGA PAKEJ+MURAH


Semua orang da taw keistimewaan bedak arab ni

umpama memakai moisturizer+foundation+bedak sekaligus.

Thus hasilnya:: Chanteks :)



Dah la ada banyak kaler yg comel2 utk gadis2 dan wanita2 di luar sana

boley pilih2 iya. But mostly akan beli russet  and orange blush

1.russet-untuk natural skin tone (most skin colour boleh masuk n yg sawo matang mmg suke pilih kaler ni.)

2.Orange blush-untuk cerah ke sederhana cerah

3.Puggy pink-Untuk cerah ke sederhana cerah  tapi kulit kemerah-merahan sket~hasilnya~kulit jd pinkish2 comel gitu kalo pakai

4.Cherry-untuk kulit cerah cam kulit gadis cina

5. Cherry pink- untuk kulit cerah dan kemerah-merahan.




KT JUAL YG ORI JUR..ADA HOLOGRAM N NUMBER SIRI YE











Bedak ni tak bercapuk2.Memang superb dan customers puas hati kalo da beli mesti beli lg.

Yang saya jual 50g iya..so saiz besar and boley tahan selama 3 bulan gitu.

Harga rm50 postage rm6

Okey since ada lagi product tgh hot which is kryolan supra foundation, meh nak share juga.

Kryolan ni, actually ada dalam saiz besar..harga dalam seratus lebeyh gitu..so sbb ramai nak cuba, kryolan from germany ni dah ada repack dalam 7g gitu.


Harga mampu milik. Kecik2 gini pun boleh tahan 2-3 bulan okies.

Memang femes, hasil superb, mmg flawless. Jimat masa. n Ni la rahsia mak anda  hasilkan solekan menarik untuk pengantin2 dan juga model untuk photoshoot.

kami ada tawarkan a few colours

1.3w-untuk kulit cerah cm Lisa surihani
2.4w-medium-mcm Fasha sandha
3.NB-Natural tone
4.5w-kulit melayu asli :)


harga dia rm35.postage rm5

TAPI BELI PAKEJ BEDAK ARAB+KRYOLAN SUPRA FOUNDATION= RM80 SAHAJA!!!

JIMAT BANYAK OKIES.

DAN FREE POSTAGE!!
SMS:0135644126 or wassap 0165661241
LIKE PAGE: https://www.facebook.com/BUTIKCHUMMILS



untuk order boleh sms 013-5644126 @boleh pm sy.like my fb or page okies.
CARA ORDER/CARA PEMBAYARAN CLICK SINI

tq :)

11 comments: